Učenici glazbene škole kod načelnika

resizeUčenici livanjske Osnovne glazbene škole Franjo Vilhar na nedavnom državnom i dva međunarodna glazbena natjecanja, postigli su izvrsne rezultate predstavivši svoj rad, a time i Livno u najboljem svjetlu. Tim je povodom ravnatelja škole, profesore i učenike primio načelnik općine Livno Luka Čelan. 

Uz iskrene čestitke ponajprije učenicima te ravnatelju i profesorima, načelnik Čelan je kazao da su i ova natjecanja dokaz predanog truda i rada, ali i nadarenosti, učenika livanjske glazbene škole. “Da podržavamo vaš rad dokaz je i gradnja nove zgrade glazbene škole čime ćemo omogućiti mladim nadarenim glazbenicima da nastave obrazovanje u svom gradu“, kazao je Čelan.

Ravnatelj Glazbene škole Franjo Vilhar Mladen Jelović zahvalio je načelniku na dosadašnjoj podršci te kazao kako će i djelatnici i učenici škole i ubuduće predano raditi i sa zadovoljstvom predstavljati, kako grad Livno, tako i cijelu Hercegbosansku županiju. Načelnik Čelan je prilikom prijema ravnatelju i učenicima uručio prigodne darove.