Učenici osnovne glazbene škole „Franjo S. Vilhar“ Livno postigli iznimne rezultate na XXI. Otvorenom Federalnom natjecanju učenika i studenata glazbe

[Best_Wordpress_Gallery id=”22″ gal_title=”Federalno natjecanje Travnik 2018″]

U periodu od 16. do 19. travnja u Novm Travniku i Travniku održano je XXI. Otvorenom Federalnom natjecanju učenika i studenata glazbe u disciplinama Komornih ansambala i orkestra. Na natjecanju je sudjelovalo gotovo 300 ansambala sa preko 1000 sudionika osnovnih i srednjih škola i tri Glazbene akademije Našu školu predstavljalo je 13 ansambala koji su osvojili su 5 prvih 6 drugih i 2. treće nagrade.
Orkestar harmonika klase nastavnika Mladena Jelovića u kojemu je nastupilo 12 harmonikaša i jedan bubnjar (Maria Jelović, Anđela Bartulović, Ana Romić, Bruno Cvrlje, Ivan Tomić, Mate Barun, Marko Omazić, Iva Marijan, Antea Konta, Hanija Pekić, Ivana Barać, Ivan Mišković, Enis Đonlagić), u prvoj kategoriji orkestara osvojili su prvu nagradu. Duo harmonika Ivan Tomić i Hanija Pekić, klasa nastavnika Maria Perkovića u prvoj kategoriji komorni ansambl harmonika osvojili su prvu nagradu. Duo harmonika Maria Jelović i Anđela Bartulović klasa nastavnika Mladena Jelovića u trećoj kategoriji osvojili su prvu nagradu. Glasovir četveroručno Marija Milić i Milivoj Ivanković klasa nastavnice Belme Verem, u prvoj kategoriji osvojili su prvu nagradu. Glasovir četveroručno Natalija Tičinović i Karla Ursa, klasa nastavnice Nikoline Ćorić u drugoj kategoriji osvojili su prvu nagradu. Marko Gotovac i Veronika Čečura, klasa nastavnice Belme Verem, u drugoj kategoriji glasovir četveroručno osvojili su drugu nagradu. Nika Ištuk i Lucija Omazić, klasa nastavnice Nikoline Ćorić, u trečoj kategoriji glasovir četveroručno osvojili su drugu nagradu. Marko Gotovac i Ružica Živko, klasa nastavnice belme Verem u trećoj kategoriji glasovir četveroručno osvojili su drugu nagradu. Nika Kelava i Anđela Pelivan duo flauta, klasa nastavnice Berime Cero, u prvoj kategoriji osvojili su drugu nagradu. Sara Tičinović i Andrea Ursa duo flauta, klasa nastavnice ružice Šagolj i Berime Cero u drugoj kategoriji osvojili su drugu nagradu. Anđela Perković i Ana Klara Milošević duo flauta klasa nastavnice Berime Cero, osvojili su drugu nagradu u drugoj kategoriji. Gabrijela Mihaljević i Saša viktoria Knežević duo gitara, klasa nastavnika Darija Šekerije, u drugoj kategoriji osvojili su treću nagradu. Iva Marijan i Tana Đonlagić duo gitara klasa nastavnika darija Šekerije u trećoj kategoriji osvojili su treću nagradu.
Svim našim učenicima i njihovim nastavnicima iskrene čestitke na osvojenim nagradama na ovom natjecanju.